OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ja og nej. Overordnet er virksomheden bygget op omkring vintage-tøj, der er brugt og dermed er genbrug. Vi modtager dette tøj, i en række mærker såsom Nike, Champion, Adidas og meget mere. Vi vasker og stryger herefter tøjet, samt gennemtjekker det for fejl og andet, så du som kunde, modtager det perfekte produkt.

Vi har derudover også lanceret vores eget private label, der går under navnet 'Vintagemarked clothing'. Dette tøj er nyproduceret, samt designet af hos Vintagemarked.dk og er ikke genbrug.

Vi benytter os af GLS til alle vores pakker, der har en leveringstid på 1-2 dage. Her er det muligt, både at modtage levering til en valgfri pakkeshop eller til døren.

*LEVERING KAN TAGE FRA 2-10 DAGE, UNDER BLACKWEEK*

Det er altid muligt, at vælge afhentning ved betaling og check-ud, når du køber hos os.

Afhentning foregår således, at efter du har valgt afhentning, kontakter du os og derfra, planlægger vi i fællesskab en aftale om, hvornår du vil kunne hente din pakke, på vores adresse.

Ja, du har 14 dages returret. Du har mulighed for at købe et returlabel på vores hjemmesiden, under 'Retur & Bytte'.

Som udgangspunkt, nej. Vintage produkter er unikke og der er dermed sjældent, mere end 1 af det samme produkt. Vores egne kollektioner, kommer i forskellige størrelse og antal, men naturligvis stadig begrænset. Vi anbefaler at man er hurtig, hvis man vil have fat i et produkt!