Refund policy

⭐️ ALLE ORDRE FRA D. 17/11 TIL D. 24/12 HAR FORLÆNGET RETURRET TIL D. 12/01-2023 ⭐️

RETUR & BYTTE

Der gives 14 dages fuld returret, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Du har 14 dages returret, fra den dag du modtager din pakke. Dette betyder, at hvis du ønsker at returnere eller bytte en vare skal varen sendes senest 14 dage efter du har modtaget din pakke.

Returnerer du herefter kan vi desværre ikke godtage din retur. Det er dit eget ansvar at undersøge hvorvidt din returfrist er overskredet inden du sender retur. Det er ikke muligt at få pengene retur for sit returlabel, hvis din returfrist er overskredet. Vi anbefaler derfor, at du tjekker hvornår du har afhentet din pakke. Er du i tvivl omkring dette, sidder vi altid klar i vores kundeservice til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på Kontakt@Globestudios.dk 

Hvis du ønsker forlænget returret i forbindelse med en eventuel gave, skal dette aftales inden køb. Aftales det ikke inden køb, eller fremgår af din ordre, er det betingelserne for normal returret, som gælder. 

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.

KØB VORES RETURLABEL HER

OBS. Det er muligt at vælge en anden returløsning end vores, dog anbefaler vi at du fortsat benytter track & trace, da du har ansvaret for at pakken leveres til os. Vi tager ikke imod pakker der leveres til pakkeshop

Du bedes sende pakken til vores adresse:

Globe Studios

Solrød Center 12b

2680 – Solrød.

Når vi har modtaget din returpakke, kan returneringsprocessen tage op mod 7 hverdage. Ved refundering, vil pengene blive tilbageført på det samme betalingskort, som varerne er købt med. Vær opmærksom på, at det kan tage 3-5 bankdage, før pengene er tilbage på din konto, afhængigt af hvilken bank du har.

Ved ombytning kan processen tage mellem 5-10 hverdage.

HUSK at udfyld og vedlæg din returseddel når du returnerer en pakke til os. Hvis denne ikke er vedlagt, kan returprocessen tage længere tid. Du kan downloade en returseddel via vores returportal.


RETURNERING AF GAVER
Hvis du har modtaget en gave, der er købt hos os, som du ønsker at returnere, gælder betingelserne for normal returret, medmindre der er aftalt forlænget returret. Beløbet for varen kan kun refunderes til det samme betalingskort, som varerne er købt med. Det er også muligt at ombytte til en anden størrelse / vare eller få et tilgodebevis, hvis det ønskes. 
RETURNERING AF 3 FOR 2 TILBUD

Såfremt at man har benyttet sig af vores 3 for 2 tilbud under Black Week, og det ønskes at returnere en eller to af produkterne efterfølgende kræves det at man også returnerer den vare man har modtaget med gratis. Det er ikke muligt at få pengene retur for en af produkterne, hvis den gratis t-shirt ikke også returneres. Det er muligt at få ombyttet til en anden størrelse.