Altid I Top Kvalitet

Kvalitet er vigtig for helhedsoplevelsen af vores brand. 

Vi mener, at kvalitet er den vigtigste faktor når vi ser på kundetilfredshed. Derfor sørger vi altid for, at have det bedste kvalitet af tøj, om det er vores vintage tøj eller vores egen kollektion. Vi tjekker alle vores produkter nøje igennem ved at kigge på materiale og produktion.

Alle vores t-shirts fra vores egen kollektion er produceret i 100 % Økologisk bomuld. Vores regular fit t-shirts har en vægt på 190 G/M2 og vores box fit t-shirts har en vægt på 240 G/M2. Dette medvirker til at skabe en høj kvalitet og en luksuriøs følelse når du bærer vores t-shirts.

Vidste du, at vi trykker vores eget tøj

Parallelt med vores vintage tøj, producerer vi også vores egne kollektioner. Vi tager udgangspunkt i de bedste styles og inspireres af byer fra verden over. Vores private label henter sin inspiration fra din favorit vintagetrøje, uden du skal gå på kompromis med brugt tøj. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør som trykker tøj i topkvalitet på markedet.

Brugt tøj skal stadig være i god stand!

Alle vores vintage styles gennemtjekkes nøje og vaskes inden de bliver sat til salg.  Vi håndplukker de bedste styles rundt omkring fra verden til dig. Hvert style er unikt og fortæller en histoire. Med vores vintage styles støtter du klimaet og bidrager til den bæredygtige udvikling. Hos os kan du handle vintagetøj trygt, nemt og hurtigt.